Kompletta och trygga solenergi­lösningar från Implementa

Företagspresentation

implementa_shutterstock_90517207

Implementa Hebe AB är en Lundabaserad återförsäljare av solenergi­produkter och tillbehör till kunder i hela Sverige. Implementa kan erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa och prisvärda solenergi­lösningar från flera av marknadens ledande leverantörer.

Margareta Krook, vd för Implementa.
Margareta Krook, vd för Implementa.
Implementas breda sortiment innefattar både mobila och nätanslutna solenergilösningar och tillbehör från flera av marknadens mest etablerade och välkända leverantörer, däribland Futura Energi, Solar Frontier, SMA, Delta och Steca. Implementa kan erbjuda många typer av växelriktare, ett område där det sker mycket utveckling. Utvecklingen går mot smarta växelriktare som exempelvis själva kan avgöra när det är mest optimalt att sälja eller lagra överskottsenergin i ett batteri för senare bruk. Utöver nationell försäljning av mobila solenergilösningar för t.ex. husvagnar och sommarstugor, genomför Implementa även nätanslutna solcellsinstallationer hos privatpersoner och företag i hela Skåne.

Finns med hela vägen
Intresset för solenergi har på senare år ökat i snabb takt, inte minst i Skåne, där antalet solcellsinstallationer mer än fördubblats mellan 2014 och 2015.
– Många kunder uppskattar att köpa sin solcellsanläggning från en helhetsleverantör som finns med hela vägen från bygglovsansökning till färdig installation. Vår expertis och erfarenhet av att designa solenergianläggningar för olika typer av hus med varierande förutsättningar gör att kunderna kan känna sig trygga när de vänder sig till oss. Vi är dessutom en småskalig aktör med hög flexibilitet och snabb service, säger Implementas vd Margareta Krook.

Besöker samtliga kunder
– Vi besöker alltid samtliga kunder inom Skåne innan vi lämnar offert. Det fungerar som en trygghet för kunden och är dessutom förutsättning för att vi ska kunna göra en exakt beräkning av vilken typ av solcellsanläggning som lämpar sig bäst utifrån fastighetens förutsättningar. I vår butik i Lund kan den som är intresserad av solenergi komma och ställa frågor och jämföra olika typer av lösningar. Merparten av aktörerna på solenergimarknaden saknar egna butiker, men vi vet av erfarenhet att många kunder uppskattar möjligheten att titta på olika lösningar i butiksmiljö, säger Margareta Krook.

Implementa
Implementa startades 2000 och fokuserar sedan 2013 uteslutande på kompletta solenergilösningar för privat- och företagskunder. Implementa är medlemmar i branschorganisationerna Svensk Solenergi och Solar Region Skåne. I december 2015 listades Implementa på aktielistan Nordic MTF

Implementa Hebe AB
Odarslövsvägen 50
224 82 Lund
info@implementa.se
www.implementa.se

www.implementa.se

Publicerad: 03 februari, 2016